Interviu Pavel Stratan „Atunci cand incerc sa fac rau, nu-mi iese si fac tot bine”

Date:

Ieri am fost la o sesiune de interviuri organizata de casa de discuri CATMUSIC cu Pavel Stratan cu ocazia lansarii noului album al artistului.

Materialul discogafic ce va fi lansat pe data de 13 decembrie impreuna cu Gazeta Sporturilor la pretul de 11,99 RON. Artistul este extrem de relaxat si are o viziune extrem de frumoasa asupra vietii. Pe noul album vom regasi atat piese in stilul „vechi” al artistului, cu accent de Moldova cat si piese care nu respecta reteta obisnuita. Artistul ne-a dezvaluit faptul ca vom regasi si piese Hip Hop ( beat, chitata+ o interpretare ceva mai vorbita a versurilor). Cu siguranta intrebarea multora dinre voi era daca vom avea si piese cu Cleopatra...Ei  bine raspunsul este da 😀

I-am adresat lui Pavel si intrebarea fara treaba de la Redactia4fun 😀 care intamplator era ….cu treaba, adica avea legatura cu activitatea artistului. Intrebarea a fost:  Ce ar inventa Pavel Stratan daca ar fi inventator, iar raspunsul ne-a surprins pe toti.

Va invitam sa urmariti materialul realizat :

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...